Welkom bij Ritchie Bros. Auctioneers: ‘s Werelds grootste industriële veilinghuis

Bij iedere Ritchie Bros. veiling heeft u keus uit een ruim en gevarieerd aanbod van gebruikte en ongebruikte bouwmachines, trucks, tractoren, hoogwerkers, generatoren en vele andere voertuigen en items. Alle items worden op de veilingdagen zonder minimum biedingen of vastgestelde prijzen verkocht aan de hoogste bieders.

Meer informatie over de Moerdijk veiling

Doorzoek het aanbod van machines en trucks dat tijdens de volgende veiling in Moerdijk verkocht zal worden. Het aanbod groeit dagelijks en wordt steeds groter naarmate de veiling dichterbij komt.

Wilt u meer weten of heeft u hulp nodig bij het registreren voor de Moerdijk veiling?

Bel ons op 0168.392.200 en onze medewerkers helpen u graag verder.

Meerdere keren per jaar vindt er in Moerdijk (Noord-Brabant) een veiling plaats waar honderden machines en trucks geveild worden. Klik hier als u wil weten wanneer de volgende veiling plaatsvindt.

Voordat u een bod uitbrengt, kunt u items komen bezichtigen en inspecteren op het veilingterrein. Bieden kan alleen op de veilingdagen zelf in het veilingtheater of live via internet.

Deelnemen aan de veiling

Ook u kunt deelnemen aan een veiling van Ritchie Bros. Het is eenvoudig:

  1. Voorbereiden

    Zoek naar de items waarin u geïnteresseerd bent met behulp van de zoekmachine op deze website en bepaal of u items wilt komen inspecteren en testen.

  2. Registreren

    Gaat u live online bieden of ter plaatse in Moerdijk? Hoe dan ook, registratie voor de veiling is gratis (er kan een borg gevraagd worden). Wij raden aan de registratie enkele dagen voor de veiling te voltooien. U ontvangt een catalogus en een bieder nummer.

  3. Bieden

    Alle items krijgen een uniek ‘lot' nummer en worden op de veilingdag een-voor-een verkocht. Als u ter plaatse deelneemt, plaatst u een bod door uw hand op te steken wanneer u akkoord gaat met de vraagprijs. Neemt u online deel aan de veiling, kunt u inloggen op onze website en middels een biedknop akkoord gaan met de vraagprijs. Als niemand hoger biedt dan u, wordt u de nieuwe eigenaar.

Bieden bij Ritchie Bros. (video)

De locatie

Ons veilingterrein in Moerdijk is gelegen langs de A17, aan de Mark S. Clarkelaan 21 (Haven M 530, Port of Moerdijk) in Zevenbergen. Het kantoor in Moerdijk is telefonisch bereikbaar op 0168.392.200.

Kan ik ook gewoon komen kijken?

Onze veilingen zijn openbaar, dus iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen! Tip: Vraag bij onze receptie naar het introductieboekje ‘Welkom bij Ritchie Bros. Auctioneers'. Hierin vindt u een overzicht van onze diensten en een uitleg van de Ritchie Bros. veilingmethode.

Items verkopen in een veiling

Jaarlijks kiezen tienduizenden bedrijven om hun overtollige bouwmachines, tractors, trucks en andere items te verkopen in onze veilingen. Neem contact op met een van onze vertegenwoordigers om uw opties te bespreken.